Nytt fullspäckat nyhetsbrev ute nu!

Björn, foto: Sara Wennerqvist, Wild Nordic

Självklart måste vi hålla koll på vad som har hänt och allt som är på gång även mellan Gävle-Dala Naturs utgivningar. Därför kommer här ett digitalt nyhetsbrev där allting är prydligt samlat på ett och samma ställe. Få boktips, läs om kommande årsmöten, föredrag, kurser och annat spännande och fyll din kalender därefter. OBS! Låt dig inte luras att tro att årsmöten skulle vara trista byråkratiska tilldragelser, regionens uppfinningsrika kretsar och länsförbund ser alltid till att krydda dem med annat spännande och intressant. Inte alltför sällan bjuds det på något gott också. 🙂

Klicka på länken för att läsa nyhetsbrevet: Gävle-Dala Natur Nyhetsbrev mars-maj 2024

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.