Följ med Skogsgruppen Gävleborg på inventeringshelg i Orsa Finnmark 23-25 september!

Konsolamm (Mörtsjötjärn), foto: Jan Hedman

Vi besöker olika skyddsvärda skogar och inventerar runt om i Orsa Finnmark. Boende sker gemensamt i ett nyrenoverat vandrarhem i Fågelsjö. OBS! Flerbäddsrum, eget sänglinne och handduk medtages! Vi samåker i privata bilar. Kostnadsfritt deltagande inkl. kost och logi! För er som inte kan delta under fredagen går det bra att ansluta under lördagen, mötesplatsen för båda dagarna är Fågelsjö vandrarhem. På fredagen (23/9) börjar vi kl.13.00 och på lördagen (24/9) kl.9.00. Helgen avslutas på söndagen (26/9) kl.16.00.

Anmäl dig senast den 10 september via: https://shorturl.at/BGVX8 alt. till Jenny Olsson, 070-292 16 36.

Fågelsjö gammelgård, foto: Jenny Olsson

Vandrarhemmet ligger i närheten av Fågelsjö Gammelgård, en av de sju Hälsingegårdar som 2012 kom med på UNESCO:s världsarvslista. Det är också där måltiderna intas. 🙂 Länk för de nyfikna: https://www.fagelsjo.nu/

Detta inlägg har kategorierna Skog. Bokmärk länken.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.