Tankesmedja friluftsliv Gävleborg

Under dagen hölls bl a presentationer om Wild Sweden (Marcus Eldh), Färnebofjärdens Nationalpark och Naturkraft Gästrikland. Det var livliga diskussioner och trevliga utbyten. Presentationer m.m. från tankesmedjan i Gysinge: http://web05.lansstyrelsen.se/orisx/till_deltagare. zip

Det finns möjlighet för att komma med förslag och åsikter om vilka arbetsinsatser, inom ramen för ”Gröna Jobb”, som skulle kunna vara till nytta ute i länet, inte bara för naturvård utan även för friluftsliv.

Under 2018 startar länsstyrelsen i Gävleborg sina första utbildningar för samarbete mellan nationalparkerna i länet och aktörer som önskar bedriva verksamhet i skyddade områden. Först ut är Färnebofjärdens Nationalpark och senare under året Hamra Nationalpark.

Dagmar Jonsson, friluftslivssamordnare 010-225 12 46, dagmar.jonsson@lansstyrelsen.se

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.