Schysst sommar och vinter i Gävle

Naturskyddsföreningen vill med projektet Schysst sommar och vinter öka miljöengagemanget, innanförskapet, självkänslan och lusten att vara ute i naturen hos de ungdomar som föreningen har störst avstånd till.

Projektet Schysst, vänder sig till unga i åldrarna 15-20 år som vi har stort avstånd till. Det finns många områden i Sverige som vi inte lyckats synliggöra oss i, men när vi väl gör det, är det många som förenar sig i kampen om att rädda planeten. Och nu finns vi i Gävle.

Schysst sommar Gävle på Facebook

Målet är att Naturskyddsföreningen bryter barriärer, blir mindre segregerad och en folkrörelse som speglar dagens svenska samhälle. Och att vi har fett kul!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.