Värva en medlem – få en bok!

 

Vi behöver bli fler som kämpar för en grönare värld. Det är viktigare än någonsin eftersom mänsklighetens tryck på planeten hela tiden ökar. Naturskyddsföreningen kämpar för en hållbar framtid med stabilt klimat, renare hav, levande skogar, giftfri miljö och hållbart jordbruk. Värva en medlem senast 30 juni 2015 så får du vår succébok Solrevolution helt gratis! Läs mer på http://www.naturskyddsforeningen.se/varva

Hjälp oss bli fler som kämpar för miljön

Naturskyddsföreningen påverkar politiker, hjälper alla att handla miljövänligt och sprider kärleken till naturen. Och ju fler vi blir desto mer kan vi göra. Nu behöver vi din hjälp. Värva en medlem senast 30 juni 2015 så får du vår succébok Solrevolution helt gratis! Ordinarie medlemspris är 199 kr. (Max en bok per värvare.)

Läs mer på http://www.naturskyddsforeningen.se/varva

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.