Regionalt omställningscenter i Söderhamn

Syftet med Södra Norrlands Omställningscentrum (SNOC) är att fungera som mötesplats och öppet forum, tankesmedja och omvärldsbevakare. SNOC ska även vara en fristad för socialt hållbart företagande och ekonomisk utveckling utan vinst- och tillväxttvång.

– Vi vill vara en samlande kraft för att lyfta hållbarhets- och omställningsfrågor, säger Anders Persson. Vi har bland annat som mål att bygga en social och hushållande ekonomi, bli självförsörjande på livsmedel, minska beroendet av fossil energi och en bidra till större andel lokal, småskalig energi som solceller samt att tillvarata och sprida kunskap och erfarenheter av arbetet med omställning. Vi välkomnar alla som vill hjälpa till!

Kontakt:

Anders Persson, info@ecografica.se, 072-715 57 82

Annika Thornton, annikathornton@hotmail.com, 070-939 27 53

Mikael Vallström, Mikael.Vallstrom@soderhamn.se, 0270-766 37

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.