Framtidsveckan Gävle 18-26 april

Framtidsveckan startade i Söderhamns kommun 2009 av Omställning Söderhamn och Studiefrämjandet. Den spred sig sedan till hela Hälsingland och vidare till hela Gävleborg. Nu genomförs Framtidsveckan ideellt och i Gästrikland. 2015 sker aktiviteter i Sandviken och Gävle. Intresserade arrangörer i Ockelbo och Hofors är varmt välkomna att höra av sig så vi kan göra en Framtidsvecka för hela Gästrikland igen kommande år. Håll utkik efter lokala blad och hemsidor.

Många aktörer i kommunerna bidrar på olika vis till Framtidsveckan. Men framför allt byggs och genomförs hela veckan utifrån ett fantastiskt engagemang från en rad privatpersoner, ideella organisationer och företag som inser allvaret och vill vara med och skapa en hållbar framtid för våra barn och barnbarn – det är för dem Framtidsveckan behövs!                 

Mer info på www.omstallninggastrikland.se och Facebook ”Framtidsveckan i Gävle”

Kontaktperson: Denise Fahlander nizanfahlander@gmail.com, 070-646 10 42.

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.