Gävle-Dala Natur nr 1

I detta första nummer av medlemsbladet kan du läsa om nya det regionala kansliet, Svante Axelssons föreläsningar om klimathopp, remiss om vatten, rovdjursdebatten, svar på tal om ekologiskt, ny skogspolitik, anti-nedskräpningskampanj, klimatkampanjen Pol till Pol, SM i fågelholk, länsstämmor, leksaks- och klädbytardagar, smultronstället Hylströmmen m.m.

Du får gärna meddela din nya e-postadress, svara på medlemsenkäten http://goo.gl/d17bPF , ge förslag till miljöpriser och skriva motioner. Dessutom finns  en karta över alla kretsar (lokalföreningar) i Gävleborg och Dalarna och ett maffigt kalendarium med lokala aktiviteter!

Läs nr 1 av Gävle- Dala Natur 2015

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.