7/11: Digital inspirationsträff för Världens längsta blomsteräng

Vill du göra skillnad i din kommun? Vill du vara en del av en fantastisk gemenskap som arbetar för att öka antalet blommande växter och stärka den biologiska mångfalden i vårt vackra landskap?

Vi bjuder in dig till en inspirerande digital träff där vi kommer att berätta om nästa spännande fas i projektet Världens längsta blomsteräng. Oavsett om du är en nykomling eller har varit med oss tidigare, är du varmt välkommen! Här får du chansen att träffa våra nya koordinatorer, Felix Havermark och Emelie Envall, som kommer att dela med sig av projektets status, mål och kommande insatser.

Under denna timme kommer vi att fokusera på hur just din krets kan bidra till att skapa blomrika spridningskorridorer och öka den biologiska mångfalden i din hemkommun. Tillsammans kan vi utforska konkreta aktiviteter och sätt att påverka kommunen, så att vi kan se våra drömmars blomsterängar blomma ut i full fantastisk härlighet.

Hittills har vi tillsammans redan skapat 393 fantastiska blomrika vägkanter och totalt 447 km.

I Gävleborg och Dalarna är det endast ett fåtal vägkanter registrerade så här kan vi göra skillnad. Anmäl dig via formuläret till den digitala informationsträffen redan nu för att få veta mer!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.