Rösta på Svenska Pärlor

Var med och hjälp WWF att rösta fram 21 extra vackra och skyddsvärda naturområden i Sverige – ett i varje län. Detta är platser med en fantastisk natur och stor betydelse för naturupplevelser, men med många hotade arter och livsmiljöer i behov av skydd.

Omröstningen pågår 20 maj – 18 juni 2015.  Du kan rösta på en eller flera pärlor på http://www.wwf.se/svenskaparlor/ I Gävleborg kan du rösta på Limön i Gävle skärgård, Hovrahällan i Ljusnan och Lindefallet i Hudiksvalls kommun.

Den 25 juni berättar WWF om alla de 21 nya svenska pärlorna som utsetts av er. Berörda myndigheter och politiker informeras om resultatet och en diskussion om behovet av att skydda mer av vår svenska natur fortsätter.

Tack för att du röstar, och sprid budskapet vidare.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.