Ny policy för uttalanden och underskrifter

Policy om uttalanden från nätverk/arbetsgrupper och enskilda medlemmar

Nätverk/arbetsgrupper och enskilda medlemmar kan inte uttala sig i Naturskyddsföreningens namn. Vid uttalande eller underskrifter i t ex insändare och debattartiklar gäller att enskilda medlemmar och nätverks/arbetsgrupp medlemmar skriver under med egna namn och därmed markerar att man uttalar sig som privatpersoner.

Enskilda medlemmar och nätverks/arbetsgrupp medlemmar kan emellertid söka stöd för uttalanden eller insändare hos sin hemkrets eller länsförbundet. Om respektive styrelse eller ordförande godkänner kan då i underskriften skrivas:

Naturskyddsföreningen XX kretsen, respektive Naturskyddsföreningen Gävleborg.

2015-04-11

Länsstämman i Hofors

Naturskyddsföreningen Gävleborg

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.